onsdag 17. september 2008

Skjermjungelen er en realitet!

I dag, mine damer og herrer, slo den største reformen ( i en ellers rolig paragraf, reform - og loveendringsperiode) på lenge ned i mitt klasserom A018. Dypt nede i katakombene (hvorfor sitter Vg3 nede, burde de ikke være opp i lyset snart..) har 28 skjermer foldet seg ut.

Om det er vakkert vet jeg ikke, men på en skrivedag i sidemål med utgangspunkt i gamle eksamensoppgaver, (vi vet jo ikke hva juristene og økonomene i UDIR vil at vi skal skrive til våren) må jeg medgi at alt fungerer akkurat nå og er vakkert.

PC som skriveredskap er funksjonelt, effektivt og pedagogisk. I tillegg får vi brukt ordlister online. Akkurat nå bruker elevene dokpro, men etter hvert får vi også øvd oss på ordnett.

Mange nye problemstillinger dukker nok opp etter hvert, men til en skrivedag som i dag er det deilig å høre flittige fingre arbeide på tastaturet.

I dag skrives det fagartikler med språkhistorien som emne.


Live - oppdatering: Maskinen elevene har fått utdelt heter Dell Latitude D531. Nå har vi jobbet siden 0800. Det er helt stille i klasserommet. Ingen skjemmende viftestøy, eller voldsom tastaturklapring.

Elevene mine er så flinke!! Hilsen fornøyd norsklektor.

2 kommentarer:

  1. Tar dette som et kompliment! Tusen takk !!

    SvarSlett
  2. Halv 1.. Da var jeg rimelig sliten i hodet!

    Btw, takk OM! <3

    SvarSlett