tirsdag 24. november 2009

Tøybleier

Og nå: Noe helt annet!

Livet som småbarnsfar og norsklektor byr stadig på utfordringer, men også store gleder. I et tappert forsøk på å være politisk korrekt (men uten å tekke Erik Solheim), er vi nå offisielt på tøybleiekjøret her i huset.

Noen husker kanskje det glade 70-tall med tøybleieabonnement? Andre forbinder muligvis tøybleier med noe negativt og tungvint. Faktum i dag er at tøybleiene er blitt meget gode og billige.

Vi er i en utprøvingsfase akkurat nå. Det hellige tall i tøybleiemiljøet er 24. Du bør ha omtrent 24 tøybleier for å få vaskesyklusen til å gå rundt. Bum Genius er et merke vi tester nå. Foreløpig er vi fornøyd. Minstemann i huset er både tørr og fri for utslett, selv etter lange økter i vogna. Bleiene er så enkle i bruk at selv pappa kan klare det!

Vi er interessert i andre typer også, og det er mange muligheter. Et merke som vi har festet oss ved er: AppleCheeks tøybleier som markedsføres av den norske nettbutikken eddabedda
Du kan lese mer om tøybleiesystemet til AppleCheeks her.
Etter at vi begynte med tøybleier har posene med ukurant og stinkende søppel krympet vesentlig. De skitne tøybleiene suger godt, lukter mindre enn engangsbleiene. Etter hvert som søppeldungen har krympet har pengeboken vokst. Vaskemaskinen går sine runder, men totalt er dette god butikk.

Prøv det du og!

Ps: Norsklektoren falt litt for navnet http://www.eddabedda.com/ på et rent semantisk grunnlag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar