torsdag 27. januar 2011

Prøveformer jeg bruker

Jukselapp-prøve: Elevene lager jukselapp til prøven. Det må jukses skikkelig. Man må ikke bli tatt.

Wtf? Jo, elevene lærer stoffet gjennom å lage jukselappen. Som regel trenger de ikke den.

Lurejokernordtest: Et bedre ord for lekseprøve. Den kan dukke opp når som helst.

Nazijokernordtest: Dukker opp når det går dårlig for mange på lurejokernordtesten.

Det er bare å forsyne seg!

5 kommentarer:

  1. Syns jukselapp-prøven virka best ;)

    SvarSlett
  2. Takk! Ikke noe nytt pedagogisk grep akkurat, men det er som regel litt morsomt.

    SvarSlett
  3. Nazijokernordtest appelerte til sadisten i meg. Mest på grunn av navnet. Så går helt klart for den dersom jeg skulle bli nesten ufaglært lærer igjen.
    Hetty

    SvarSlett
  4. Elisabeth nevnte dette. Alvorlig. Svært alvorlig. Vi har nettopp blitt ferdig med "Lasso Rundt fru Luna" av Agnar Mykle hvor det står følgende om jukselapper:

    «Til dags dato kjenner ikke verdenshistorien ET ENESTE EKSEMPEL på at det virkelig har lønnet seg å fuske. Ja, selv om kandidaten under eksamen beslutter seg til ikke å benytte seg av lappen, vil likevel bevisstheten om den fordømte lappen henge i, den vil forstyrre ham, han kan ikke få konsentrert seg om oppgaven, han sitter bare og tenker på hvordan han skal få SPIST LAPPEN UTEN AT INSPEKTØREN MERKER NOE: det fins folk som har STRØKET til eksamen PÅ GRUNN AV en fuskelapp de hadde på kroppen, og som de ikke ville se på.»

    Hva slags vaner er det du gir dem? Høres ut som et bra opplegg, dette du har stelt istand :D Hehe...

    Eirin og Hanna

    SvarSlett
  5. Jeg kan ikke takke Dr. EKPEN TEMPEL nok for at jeg hjalp meg med å gjenopprette glede og trygghet i ekteskapet mitt etter mange problemer som nesten fører til skilsmisse, takk Gud for at jeg mente Dr. EKPEN TEMPEL til rett tid. I dag kan jeg si til deg at Dr EKPEN TEMPEL er løsningen på det problemet i ditt ekteskap og forhold. Kontakt ham på (ekpentemple@gmail.com)

    SvarSlett